2011. december 21., szerda

4db készségfejlesztő, újszerű márkás gyerekjáték - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Egyben eladó a képeken látható négy márkás gyerekjáték. Mindegyik kifogástalan állapotban van, alig voltak használva, a használatnak semmi nyoma a játékokon. Ha most rálicitál, akkor karácsonyig még postán is megkapja.
1. Playskool készségfejlesztő. Ha a hátán fekvő kicsi lábbal eltalálja a két műanyag lap valamelyikét, akkor villogó fényekkel és sokféle dallammal jutalmazza a játék. Akár fél órára is képes lekötni a kicsit és segíti a mozgásfejlődést. Elem is van benne tartozékként.
2. Fisher Price márkájú, modern "keljfeljancsi". Dzsungeles motívumokkal, állatokkal, csörgő-zörgő hangokkal. Az oldalán a levelek megfoghatók, így könnyebb billegtetni. Segíti a hasrafordulást.
3. Regio márkájú activity bogár. Felkelti a gyerek érdeklődését, egyik karja csipog, másik karja zörög, a háta pedig fényes kis köveket tartalmaz, amivel kiválóan tud a kicsi zörögni.
4. Chicco anyakacsa kiskacsájával. Az utóbbit tépőzárral le lehet csatlakoztatni. Elem nélkül működik, fel kell húzni elöl az anyakacsát és az kb. 30 centit előre "evez" kicsinyével együtt. Szép színei és a mozgás felkeltik a kicsik érdeklődését.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-19 21:57
. 4db készségfejlesztő, újszerű márkás gyerekjáték - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Fontos