2011. november 29., kedd

sbs forza balance hologramos karkötő no posta - Jelenlegi ára: 7 340 Ft

CSAK AKKOR ÜSse Le HA MEGFELEL AZ ELŐRE UTALÁS !!!!!
ÚJ SZÍNEK!!!!! NARANCS, SÖTÉTSZÜRKE!!!!! !!!!
ORVOSIFÉMMEL KOMBINÁLT HOLOGRAMOS KARKÖTŐ! NEM HITTEM AMÍG NEM PRÓBÁLTAM.
Nekem az energetizálásban segített, nem vagyok olyan fáradékony mint régen, sokkal jobban alszom. Érdemes mindig viselni, fördés közben is ( szaunában, szoláriumban Érdemes levenni)Az újabb tipusú UNICO fémmel ötvözöttet ajánlom vásárlásra, sokkal esztétikusabb, ékszer jellegű.
2009 végén kezdték meg a piacon hódító útjukat az új hologramos szilikonos karkötők egy egyedi 7, 83 Hz frekvencia alapon. Ez az új technológia most hozzánk is megérkezett az SBS TRADE vállalat által forgalmazott teljesen új karkötők formájában.
Hála a sokéves együttműködésnek a frekvenciát elemző és hologram készítő szakemberekkel együtt sikerült kifejlesztenünk saját típusát ennek a fantasztikus újdonságnak. Alapja egy 100%-os egészségre ártalmatlan szilikonból készült karkötő, melybe 2 darab alacsony frekvenciájú precízen legyártott mylarhologram van behelyezve.
Az SBS FORZA BALANCE forradalmi hologramjai harmonizálják az ember energia mezőjét, ami által jobb stabilitást, erőt és hajlékonyságot érhetnek el.
A hologramok pozitív hatásai, melyek az ún. Alfa frekvenciára (7, 83Hz) vannak hangolva, megmutatkoznak az alvás minőségének javulásában, nagyobb teljesítményben és a gyorsabb regenerálódásban. Látványos a sportteljesítmény-növekedés, az erő- és állóképesség javulás. Gyorsabb a regeneráció, a gyógyulás. Jobb a tanulási és koncentrációs képesség, nő az energiaszintünk, a fizikai és szellemi teljesítőképességünk.
 
SBS FORZA BALANCE karkötői segíthetnek megszabadulni a hátfájástól, ízületi fájdalmaktól, a csigolyák megerőltetésétől és más gondoktól, melyek a helytelen testtartásból adódhatnak.
A karkötőt nemcsak sportolók fogják használni, de hétköznapi emberek milliói, akik javítani szeretnének mozgásszerveik működésén.
Az SBS FORZA BALANCE karkötő kiváló minőségű 100 %-os egészségre ártalmatlan szilikonból készül, antiallergén, nem köti meg a baktériumokat. A karkötőbe 2 darab alacsony frekvenciájú precízen legyártott hologram van beépítve. Anyaga nagyon rugalmas, de közben erős, szinte lehetetlen elszakítani( nagy igénybevétel szükséges hozzá). Tulajdonságainak köszönhetően nem igényel semmilyen különleges tisztítást, amennyiben bepiszkolódna, elegendő vízzel leöblíteni.  Mindenféle aggodalom nélkül viselheti bármelyik korosztály, protézissel, implantátumokkal, sziívritmus-szabályozóval rendelkező emberek, terhes nők és gyerekek is!  Divatos színekben és többféle méretben rendelhető!
 
Mit kap az SBS FORZA BALANCE megvásárlásával?
- MAGASABB ÁLLÓKÉPESSÉG
- NAGYOBB RUGALMASSÁG
- HAJLÉKONYSÁG, KIEMELKEDŐBB SPORTOLÓI TELJESÍTMÉNY
- NYUGODTABB ALVÁST
- A TEST MOZGÁSÁNAK HATÉKONYABB KIHASZNÁLÁSA=NAGYOBB ERŐ, KITARTÁS
- NAGYOBB BIZTONSÁGOT NYÚJT SÉTA, FUTÁS VAGY EGYÉB
SPORTTEVÉKENYSÉG KÖZBEN
- JOBB KONCENTRÁCIÓ, ÉS AZ ALFA FREKVENCIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN GYORSABB REGENERÁLÓDÁS ÉS GYÓGYULÁS
 
Döbbentse meg ügyfeleit, barátait, ismerőseit, egyszóval mindenkit azzal, hogy milyen fantasztikus hatással lesznek rájuk az SBS FORZA BALANCE karkötők!
 
 
Szeretettel várom kérdését! Hosszú, egészséges, energiával teli életet kívánok!
 
 
MOST TÖBB SZÍNBEN ÉS FORMÁBAN MINT EDDIG, MIELŐTT VÁSÁROLNA ÉRDEKLŐDJÖN VAN E A KÍVÁNT SZÍNBŐL ÉS MÉRETBŐL
Mértek: xs-15 cm  s-17 cm   m-19 cm   l-21cm   xl-22cm kérlek pontosan mérd le a csuklód körméretét, mert a csere plussz postaköltséggel jár. Kalkuláld bele hogy a gumi tágul valamennyire.



Jelenlegi ára: 7 340 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 19:42
. sbs forza balance hologramos karkötő no posta - Jelenlegi ára: 7 340 Ft

Fontos