2011. október 16., vasárnap

9 részes Jáspis nyaklánc, tigrisszem, sólyomszem - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Egyedi készítésű ékszerek!
Október 1-10 között nem tudok a leütött aukcióra válaszolni! Kérlek ennek fényében rendelj!
Nyaklánc tibeti ezüst alkotóelemekből, valamint hét részes formára csiszolt Picasso Jáspis lapokból, tigrisszem csiszolt 6 mm-es gyöngyökből, valamint tigriszem és sólyomszem ásványokból.
A nyaklánc hossza 46 kb cm, ebből a levél formájú kapocs 4 cm.
A jáspis lapok leghosszabb darabja 4, 5 cm hosszú.
Akkor mutat igazán, ha a kulcs-csonton nyugszik, mert akkor fekszik ki szépen. Kérésre a hosszán változtatni tudok.
"Jáspis:
Csillagjegyei
szűz, bak, nyilas, skorpió
Lelki hatásai
Erősíti az önbizalmat, akaraterőt és a kitartást, a vitalitás és a dinamika köve. A jáspis javítja a félelmeket, apátiát, a hiányos emlékezőképességet, idegességet, ijedős természetet, stresszt, meggondolatlanságot. Belső elégedettséget ad és hatásos a belső nyugtalanság ellen, de akaratgyengeség, céltalanság ellen is. Támogatja a kitartást, ösztönzi az akaraterőt és az érvényesülési képességet.
Harmonizálja a testet és a lelket, érzékenységet és megértést közvetít, elveszi a negatív rezgéseket. A vörös jáspisnak erős harmonizáló hatása van a test negatív rezgéseire. Úgy hat mint egy villámhárító és felszabadít a blokádok és más emberek befolyása alól.
Fizikai hatásai
Megállítja a vérzést, hatásos teltség, puffadás, hányinger ellen, emésztési problémáknál, az epehólyag, a vesék és a máj megbetegedéseinél, stabilizálja a test védekező rendszerét. Jó a gyomorra, a belekre, a májra, a keringésre, terhességhez, szüléshez, a nemi szervekre, földelésre. Negatív befolyás (rezgések, energiák), puffadás, székrekedés, menstruációs panaszok ellen.
Segít a terhességben, emésztési zavaroknál, aktivizálja a szaporító szerveket, támogatja a májat, a lépet és a hasnyálmirigyet, erősíti a gyomrot és megakadályozza a hányingert. Támogatja a vérképzést, segít epilepsziánál és hólyagpanaszoknál. "
"Tigrisszem:
Csillagjegyei
ikrek, szűz, oroszlán, nyilas
Lelki hatásai
A tigrisszem több magabiztosságot és természetes bizalmatlanságot kölcsönöz a pénzügyi ügyekkel kapcsolatban. Azon embereket igen nehezen lehet átverni, akik tigrisszemet hordanak maguknál védelmi kőként.
A tigrisszem viselőjének több családi melegséget, biztonságot és harmóniát kölcsönöz és különösen gyerekeknél növeli a befogadóképességet, a figyelmességet és tanulási vágyat. Vizsgáknál, iskolai feladatoknál vagy jogosítvány vizsgánál ajánlatos tigrisszemet a gondolkodóképesség aktivizálására és koncentráció erősítésére magunknál hordani.
Fizikai hatásai
Erősíti a csontokat és az ízületeket, csillapítja az asztmát és a légszomjat. Erősíti a májat, segít meghűléseknél és hólyag- és bélregeneráló. A tigrisszem segít porckorong problémánál, lumbágónál, reumánál, térdízület-gyulladásnál. A tigrisszem mindenekelőtt fájdalomcsillapító és erősíti a mozgásközpontot. "
"Sólyomszem:
Csillagjegyei
vízöntő
Lelki hatásai
Idegesség ellen. A sólyomszem áttekintést ad a bonyolult eseményeken keresztül. Felgyorsítja a megismerési fázist és segít, hogy azok a dolgok, melyek érzelmileg nagyon távol kerültek tőlünk higgadtan tudjuk nézni és átlátni.
Segít a stresszes szituációkban nyugodtnak maradni és megőrizni kontrollunkat. A sólyomszem egyenesen a célunk felé irányít bennünket. Az idegen sugaraktól való felszabadító hatásán keresztül a sólyomszem stabilizálja a személyes életviszonyunkat és eléri, hogy megvalósítsuk céljainkat. Azonban általa megismerjük saját gyengeségeinket is megtanulunk velük jobban bánni.
A sólyomszem egyetértést kölcsönöz a házasságban és több fiatalossághoz, egészséghez segít hozzá. A sólyomszem megóv a munkahelyi szexuális zaklatásoktól.
Meditációnál különösen erős hatása van a sólyomszemnek a harmadik szem csakrára. Krónikus szorongásos állapot és lelki görcsök ellen nagyon hatékony.
Fizikai hatásai
A nevéből adódóan ez a kő hatékony a szemre és betegségeire. Megóv a rövidlátástól, szemgyulladásoktól és szaruhártya-gyulladástól. Csökkenti a fejfájást, migrént és a légzési nehézségeket, asztmát. A sólyomszemnek meg van az a tulajdonsága, hogy csökkenti a szem megerőltetése által létrejött gyulladásokat. "
Köszönöm, hogy benéztél.
Kérlek nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-14 08:58
. 9 részes Jáspis nyaklánc, tigrisszem, sólyomszem - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Fontos